Hoe werkt het

Hoe werkt de ACBIT-overeenkomsten generator

Met de ACBIT-overeenkomstengenerator kunnen overeenkomsten worden gemaakt voor het inkopen van ICT-prestaties. De overeenkomsten sluiten aan op de ACBIT (Algemene Corporatie inkoopvoorwaarden Bij IT).

Registratie

Om gebruik te maken van de generator dient een gebruiker zich te registreren. Registratie staat open voor medewerkers van corporaties die lid zijn van Aedes Vereniging van Woningcorporaties. Jouw registratie is gelukt als je na het invullen van jouw e-mailadres een e-mail ontvangt met daarin de bevestiging. Via de link in de mail kun je de registratie vervolgens afronden.

Genereren van een overeenkomst

Je kiest eerst de categorie waarin u een overeenkomst wilt opstellen. Vervolgens krijg je diverse vragen voorgelegd over hoe je bepaalde zaken geregeld wil hebben. Op basis van de antwoorden wordt dan een overeenkomst opgesteld. In de overeenkomst zijn jouw antwoorden en keuzes opgenomen. De overeenkomst is in verschillende formaten te downloaden. Ook krijg je een e-mail met de link naar het document waarin de overeenkomst staat. Je kunt de resultaten tussentijds opslaan. Je krijgt dan een e-mail met de link naar het document opdat u op een later moment verder kunt werken.

Samenwerken met collega’s

Indien je een overeenkomst opslaat, krijg je een e-mail met de link naar de overeenkomst. Deze link kan doorgestuurd worden naar collega’s. Vervolgens kunnen verschillende collega’s samen de generator verder vullen.

Bewaren van de overeenkomsten

De instellingen en gegenereerde overeenkomsten worden maximaal 12 maanden bewaard. Daarna worden ze automatisch verwijderd. Je dient dus zelf te zorgen voor de juiste archivering van de overeenkomsten.